skip to Main Content

Privacy Policy

Tennis Air Travel, gevestigd aan Gelderselaan 86, 6523LL Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Tennis Air Travel
Gelderselaan 86
6523LL Nijmegen
T: 06-54278765
E: info@tennisreizen.net

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tennis Air Travel verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken; afhankelijk van de actie die je onderneemt:

Gegevens via contactpagina

Je kunt 24/7 met ons contact opnemen via onze contact pagina. Je kunt ons bellen, e-mailen of een berichtje sturen via onze Facebook pagina.

We kunnen je een volgende keer sneller helpen door jouw gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact bewaren wij dan ook zolang je actief klant bij ons bent.

Wanneer je ons een privéberichtje stuurt via Facebook, worden de berichten maximaal 6 maanden door ons bewaard (of korter als je het bericht zelf eerder verwijdert).

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouder(s) of voogd(en). We kunnen echter niet controleren of een bezoeker daadwerkelijk ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er overtuigd van bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@tennisreizen.net; dan verwijderen wij deze informatie onmiddellijk.

Derde Partijen

Als je een reis bij ons boekt, geven wij ook informatie door aan derde partijen waarmee wij samenwerken. Dit zijn met name:

  • Airlines/luchtvaartmaatschappijen waar wij je tickets kopen
  • Touroperators waar wij je kamer boeken
  • Transfermaatschappijen waar wij je transfer van een luchthaven naar het hotel onderbrengen

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Tennis Air Travel verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen en aan de hand van de grondslag ‘toestemming’:

  • Om je te kunnen bellen of e-mailen als je hiervoor het contactformulier hebt ingevuld
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen als je hiervoor het offerteformulier hebt ingevuld.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen als je hiervoor het boekingsformulier hebt ingevuld.
  • Een abonnement op onze nieuwsbrief: als je jezelf hiervoor hebt aangemeld via de website

Geautomatiseerde besluitvorming

Tennis Air Travel neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) die nadelige gevolgen voor je kunnen hebben. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tennis Air Travel) bij betrokken is.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens

Tennis Air Travel bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:

  • Wanneer je contact met ons opneemt via onze contactformulieren, moeten wij contact met je op kunnen nemen. Deze gegevens bewaren wij zolang het noodzakelijk is (afhankelijk van het doel van de contactaanvraag) maximaal 2 jaar.
  • De gegevens die wij verzamelen door middel van Cookies (zoals Google Analytics) bewaren wij 26 maanden. Met deze gegevens kunnen wij jouw ervaringen op onze website optimaliseren en jouw voorkeuren bijhouden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser op jouw computer, tablet of smartphone. Tennis Air Travel gebruikt functionele, analytische & voorkeur cookies. Deze cookies doen geen inbreuk op jouw privacy.

Functionele cookies zijn nodig om (delen) van de website goed te laten functioneren.

Analytische cookies worden gebruikt om een beeld te krijgen van hoe de website wordt gebruikt, zodat wij de site (indien nodig) kunnen verbeteren en beter kunnen laten aansluiten op jouw behoeften. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics. Google houdt bij hoe je de website gebruikt en stelt rapporten op over de websiteactiviteit. Google mag deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of als deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google Analytics. De gegevens in/van Google Analytics worden 26 maanden bewaard.

Voorkeur cookies helpen jouw voorkeursinstellingen (zoals voorkeurstaal) te onthouden.

Via de instellingen van je internetbrowser kunt je cookies (automatisch laten) verwijderen of zo instellen dat je helemaal geen cookies wilt accepteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om de eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tennis Air Travel bezwaar te maken; Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben in een computerbestand naar jou of een andere (evt. door jou genoemde) organisatie te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie en/of verwijdering inzake gegevensoverdracht van jouw persoonsgegevens indienen. Een verzoek tot intrekking van jouw toestemming of een bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je richten aan info@tennisreizen.net. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is ingediend, vragen wij je om een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Je kunt op deze kopie jouw pasfoto, de MRZ (machine readable zone (de strook met nummers onderaan het paspoort)), jouw paspoort- en Burgerservicenummer (BSN) zwartmaken om je privacy te beschermen. Tennis Air Travel reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Tennis Air Travel wijst je er verder op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tennis Air Travel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of als je aanwijzingen van misbruik bemerkt, neem dan contact op met info@tennisreizen.net.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Wij versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Wij raden je dan ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen wij ervoor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.  [Versie 2.0 – september 2018]