skip to Main Content

Reisvoorwaarden

Om de versie van de reisvoorwaarden te downloaden die gelden bij boekingen die zijn geplaatst t/m 16 juni 2020, klik je hier:

Reisvoorwaarden 2019V2 van Tennis Air Travel

Lees a.u.b. onze reisvoorwaarden goed door

REISVOORWAARDEN 2019V2 welke gelden bij boekingen die gemaakt zijn t/m 16 juni 2020

 

Bij Tennis Air Travel gaan alle reizen altijd door; zo ook de clubreis van TVTB (De Tie-Breakers).

 

Je kunt alléén boeken door een boekingsformulier online te versturen. Dit verplicht je tot deelname aan de reis en betaling van de reissom. Ook geef je door te boeken aan dat je akkoord gaat met deze reisvoorwaarden. Geef je een boekingsopdracht via e-mail, WhatsApp of andere ‘social media kanalen’, dan geldt dat alle onderdelen die wij voor je hebben geboekt en betaald bindend zijn en aan Tennis Air Travel moeten worden voldaan.

 

Tennis Air Travel behoudt zich het recht voor om geboekte trainingsuren aan te passen als een trainingsindeling voor jou/jullie resulteert in een privéles of in een duoles (les voor 2 personen). In deze twee situaties veranderen wij de tijdsduur van een les/training:

Een les van één uur wordt een les van 45 minuten

Een les van anderhalf uur wordt een les van één uur

Een les van twee uur wordt een les van anderhalf uur

 

Tennis Air Travel werkt veel samen met een reisbureau. Dit bureau is aangesloten bij de Duitse “SGR, de A.N.V.R. en het Calamiteitenfonds”, maar alleen als er pakketreizen zijn geboekt. Er is sprake van een pakketreis als je één of meerdere onderdelen van een reis bij één en dezelfde touroperator hebt ondergebracht.

 

Wij werken samen met: Reisebüro SANCARBARLAZ GbR, Petersburger Wall 17, 49074 – Osnabrück, Deutschland. Tel. +49 541 506 470. Website: https://san-tours.de. E-mail: info@sancarbarlaz.de.

 

De kamerboekingen en pakketreizen worden ondergebracht bij grote, stabiele reisorganisaties. Je kunt bij Tennis Air Travel op 3 manieren boeken:

1 – via een touroperator welke is aangesloten bij de SGR en de A.N.V.R. Je boekt bij ons dan alleen het tennisprogramma

2 – via een reisbureau naar keuze; ook bij deze variant boek je bij Tennis Air Travel dan alleen je favoriete tennisprogramma

3 – we stellen samen met jou/jullie een pakket samen: vluchten, hotelkamer, transfers & tennisprogramma. Bij deze variant krijg je voor de hotelkamer een verzekeringsbewijs waardoor bij faillissement de kosten voor de hotelkamer via de Duitse SGR zijn terug te vorderen. Als je (of wij in opdracht van jou/jullie) vluchten hebben geboekt bij een luchtvaartmaatschappij die failliet gaat, dan is dat voor je/jullie eigen risico en rekening.

 

Tennis Air Travel boekt per reis een beperkt aantal plaatsen in. Als de reis van jouw keuze reis is volgeboekt, dan proberen wij je op basis van ‘een boeking op aanvraag’ alsnog in te boeken. Binnen 48 uur geven wij je uitsluitsel over jouw deelname aan een reis. Wordt een aanvraag toegekend, dan geldt deze als een boeking en is deze bindend.

 

Als je hebt geboekt, dan ben je verplicht om de totale reissom te betalen. Een boeking is dus definitief. Tennis Air Travel raadt iedereen aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Kun je niet mee door bijvoorbeeld ziekte, dan dekt een annuleringsverzekering dat. Voor verdere details verzoeken wij je om de voorwaarden van jouw verzekering(en) goed door te lezen. Denk eventueel ook aan een “sportclausule” op een reisverzekering om blessures in te dekken.

 

Tennis Air Travel boekt “zonzekere” bestemmingen. “Goed-weer-garanties” kunnen wij natuurlijk nooit geven. Bij slecht weer proberen wij iedereen op andere manieren te vermaken.

 

Tennis Air Travel is een initiatief van Hans Meijer. Contactpersoon voor alle vragen, boekingen, etc. is Hans Meijer, telefonisch te bereiken op 06-54278765; ook in de avonduren en in het weekend. E-mail wordt dagelijks gelezen en verwerkt.

 

Onze vluchten vertrekken vanaf meerdere luchthavens. Het meest gebruikt en het meest gemakkelijk om te boeken zijn o.a: Schiphol, Eindhoven, Brussel Zaventem, Düsseldorf International, Weeze (NRN) & Rotterdam/Den Haag.

 

Tennis Air Travel is nooit verantwoordelijk voor blessures. Als je niet of slechts gedeeltelijk aan het tennisprogramma kunt deelnemen, dan ontvang je de reissom (of een deel daarvan) niet van ons terug. Een eventuele sportclausule op een reis- of annuleringsverzekering dekt dit mogelijk wel. Je ontvangt van ons een annuleringsnota voor het tennisprogramma.

 

Als de luchtvaartmaatschappij waarbij jouw tickets zijn geboekt te kampen krijgt met bijv. stakingen, dan gelden de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Bijvoorbeeld: er zijn stakingen bij Ryanair en jouw vlucht wordt geannuleerd. Ryanair besluit de waarde van de tickets terug te boeken naar jou (al dan niet via ons).

 

Bij een faillissement van een hotel of touroperator gelden de voorwaarden van het betreffende hotel en/of de touroperator. Deze zijn meestal per reis verschillend; je kunt de voorwaarden van de door jou geboekte reis altijd bij de touroperator, het reisbureau of bij ons opvragen.

 

Hierbij maken wij graag van de gelegenheid gebruik je nogmaals te wijzen op het belang van een goede reis- en annuleringsverzekering; een faillissement wordt echter nooit gedekt door een verzekeringsmaatschappij.

Om de versie van de reisvoorwaarden te downloaden die gelden bij boekingen die zijn geplaatst na 16 juni 2020, klik je hieronder:

Reisvoorwaarden 2020V1.0 van Tennis Air Travel

Lees a.u.b. onze reisvoorwaarden goed door

REISVOORWAARDEN 2020V1.0 welke gelden bij boekingen die gemaakt zijn ná 16 juni 2020

 

Bij Tennis Air Travel gaan alle reizen altijd door; behalve als er door pandemieën, terrorisme of andere politieke of natuurverschijnselen een code oranje of rood geldt voor een land.

Je kunt alléén boeken door een boekingsformulier online in te vullen en te versturen. Dit verplicht je tot deelname aan het tennisprogramma en de betaling daarvan. Ook geef je door het versturen van een boekingsformulier aan dat je akkoord gaat met deze versie van de reisvoorwaarden. Geef je een
boekingsopdracht voor een tennisprogramma via e-mail, WhatsApp of andere ‘social media kanalen’, dan geldt dat alle deze boeking dat ze bindend zijn en betaald moeten worden aan Tennis Air Travel.

Tennis Air Travel verkoopt alléén tennisprogramma’s en rekent administratiekosten. Verder kunnen wij je adviseren en helpen wij je graag bij het boeken van de accommodatie, de vluchten en de transfers. Van Tennis Air Travel ontvang je alléén een factuur voor het geboekte tennisprogramma
en onze administratiekosten. De overige onderdelen die je zelf hebt geboekt bij reisbureaus, hotels, airlines of bij transfermaatschappijen, vallen in de categorie ‘voor eigen rekening’. Je krijgt van hen de rekeningen en wikkelt met hen de betalingen af. Het is dus een overeenkomst tussen jou en de aanbieders; wij zijn alleen jouw partner als het gaat om de tennisprogramma’s.

Tennis Air Travel behoudt zich het recht voor om geboekte trainingsuren aan te passen als een trainingsindeling voor jou/jullie resulteert in een privéles of in een duoles (les voor 2 personen).
In deze drie situaties veranderen wij de tijdsduur van een les/training:
– Een les van één uur wordt een les van 45 minuten
– Een les van anderhalf uur wordt een les van één uur
– Een les van twee uur wordt een les van anderhalf uur

Tennis Air Travel werkt veel samen met een reisbureau. Dit bureau is aangesloten bij de Duitse “SGR, de A.N.V.R. en het Calamiteitenfonds”, maar alleen als er pakketreizen zijn geboekt. Er is sprake van een pakketreis als je één of meerdere onderdelen van een reis bij één en dezelfde touroperator hebt ondergebracht; in alle andere gevallen is er sprake van een ‘samengestelde reis’.

Wij werken zelf graag samen met: Reisebüro SANCARBARLAZ GbR, Petersburger Wall 17, 49074 – Osnabrück, Deutschland. Tel. +49 541 506 470. Website: https://san-tours.de. E-mail: info@sancarbarlaz.de.

De kamerboekingen en pakketreizen laten we je onder brengen bij grote, stabiele reisorganisaties, reisbureaus en hotels. Je kunt bij Tennis Air Travel op 3 manieren boeken:
1 – via een touroperator welke is aangesloten bij de SGR en de A.N.V.R. Je boekt bij ons dan alleen het tennisprogramma
2 – via een reisbureau naar keuze; wij helpen je graag bij jouw keuze! Ook bij deze variant boek je bij Tennis Air Travel alleen je favoriete tennisprogramma
3 – we stellen samen met jou/jullie een pakket samen: vluchten, hotelkamer, transfers & tennisprogramma. Bij deze variant krijg je voor jouw boeking van de hotelkamer een verzekeringsbewijs waardoor bij faillissement de kosten voor de hotelkamer via de Duitse SGR zijn terug te vorderen. Als je vluchten
hebt geboekt bij een luchtvaartmaatschappij die failliet gaat, dan is dat voor je eigen risico en rekening. Dan gelden de regels van de airline en die van de curator.

Tennis Air Travel heeft per reis een beperkt aantal plaatsen in de tennisprogramma’s. Als het tennisprogramma behorend bij de tennisreis van jouw keuze is volgeboekt, dan proberen wij je op basis van ‘een boeking op aanvraag’ alsnog in ons tennisprogramma in te boeken. Binnen 48 uur
geven wij je uitsluitsel over jouw deelname aan dat gewenste tennisprogramma. Wordt een aanvraag toegekend, dan geldt deze als een boeking en dan is deze bindend.

Als je hebt geboekt, dan ben je verplicht om de reissommen te betalen aan de partijen waarbij je jouw boekingen hebt ondergebracht; een boeking is dus definitief. Tennis Air Travel raadt iedereen aan een annulerings- en
reisverzekering af te sluiten. Kun je niet mee door bijvoorbeeld ziekte, dan dekt een annuleringsverzekering dat. Voor verdere details verzoeken wij je om de voorwaarden van jouw verzekering(en) goed door te lezen. Denk eventueel ook aan een “sportclausule” op een reisverzekering om blessures in te dekken.

Tennis Air Travel boekt “zonzekere” bestemmingen. “Goed-weer-garanties” kunnen wij natuurlijk nooit geven. Bij slecht weer proberen wij iedereen op andere manieren te vermaken; als er tennislessen of een toernooidag uitvallen, dan krijg je hiervoor géén financiële compensatie. Een uitzondering kan de baanhuur zijn: als wij een accommodatie baanhuur hebben betaald en we krijgen deze van hen terug, dan worden deze huurkosten evenredig onder de getroffen deelnemers verdeeld.

Tennis Air Travel is een initiatief van Hans Meijer. Contactpersoon voor alle vragen, boekingen, etc. is Hans Meijer, telefonisch te bereiken op 06-54278765; ook in de avonduren en in het weekend. E-mail wordt dagelijks gelezen en verwerkt.

Je kunt vertrekken vanaf meerdere luchthavens. Onze klanten boeken hun vluchten zelf (al dan niet op advies van ons). Veel gekozen luchthavens zijn o.a: Schiphol, Eindhoven, Brussel-Zaventem, Düsseldorf International, Weeze (NRN) & Rotterdam/Den Haag.

Tennis Air Travel is nóóit verantwoordelijk voor blessures. Als je niet of slechts gedeeltelijk aan het tennisprogramma kunt deelnemen, dan ontvang je de kosten van je tennisprogramma (of een deel daarvan) niet van ons terug. Een eventuele sportclausule op een reis- of annuleringsverzekering dekt dit mogelijk wel. Wel ontvang je van ons een annuleringsnota voor het tennisprogramma. Deze kun je claimen bij de maatschappij waar jouw reis- of annuleringsverzekering is afgesloten. Garantie op een terugbetaling kunnen wij je helaas niet geven.

Als de luchtvaartmaatschappij waarbij jouw tickets zijn geboekt te kampen krijgt met bijv. stakingen, dan gelden de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Bijvoorbeeld: er zijn stakingen bij Ryanair en jouw vlucht wordt geannuleerd. Ryanair besluit de waarde van de tickets terug te boeken naar jou.

Bij een faillissement van een hotel of touroperator gelden de voorwaarden van het betreffende hotel en/of de touroperator. Deze zijn per touroperator of accommodatie verschillend; je kunt de voorwaarden van de door jou geboekte reis altijd bij de touroperator, het reisbureau of bij het hotel opvragen.

Hierbij maken wij graag van de gelegenheid gebruik je nogmaals te wijzen op het belang van een goede reis- en annuleringsverzekering; een faillissement wordt echter nooit gedekt door een verzekeringsmaatschappij; sinds dit jaar (corona) is een pandemie ook niet tot nauwelijks meer verzekerbaar. We verzoeken je om jezelf goed te verdiepen in de polisvoorwaarden.